Een Coach? 

Ons administratiekantoor heeft nauwe banden met twee coaches. Namelijk met Wendy Boogerd van Wen's Coaching en Birgitte Brink van How2Borganized

In de praktijk komt het veelvuldig voor dat schoenmakers zich graag bij hun leest willen houden. Daar is in beginsel niks mis mee. Echter, wanneer daardoor de administratie van een ondernemer in het gedrang komt, dreigen er problemen te ontstaan. Onze coaches staan voor u klaar om u een handje te helpen. Zij ondersteunen u in het reorganiseren van uw werkplek, uw kantoor, uw admninistratie, kortom daar waar nodig.

De persoonlijke en informele benadering van de coach zorgt er voor dat u weer orde op zaken kan stellen. Bovenal krijgt u dusdanige ondersteuning zodat u het in de toekomst zelf goed in de hand kunt houden. De samenwerking tussen Vrijburg Administraties en de coaches is een waardevolle! Het inhuren de van de coach is een eenmalige investering die absoluut rendabel blijkt als u daarna zelf verder kunt. 

 

Ook voor startende ondernemers is de benadering van een coach een goed startpunt. De wirwar aan regels, eisen, verplichtingen, administratieve taken enz. is voor hen gesneden koek. Zij kunnen u op weg helpen zodat u een goede basis van uw bedrijf neerzet. Het opzetten van de administratie, netwerken, organiseren, reclame, noem het maar op; u kunt het met de coach bespreken. 

De coaches werken niet alleen voor ondernemers maar staan ook voor particulieren klaar. Wanneer u niet meer wegwijs wordt uit uw eigen papierwinkel, of wanneer u in welke privé situatie dan ook vastloopt, kan het een stap in de goede richting zijn om eens met één van deze coaches te gaan praten. 

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!